intewetten logo

Η Πολωνία παίζει εντός έδρας με την Ολλανδία για το Nations League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Στη 21:45 αρχίζει ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το μεγάλο ματς απέναντι στην Ιταλία η Πολωνία. Για την ακρίβεια, δεν μπόρεσε ούτε να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.Ήταν ακίνδυνη, δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έχασε με κατεβασμένα τα χέρια. Έξαλλος ο Λεβαντόφσκι με τον προπονητή, τόνισε ότι η ομάδα δεν προετοιμάστηκε σωστά. Θέλει μόνο νίκη η Πολωνία σήμερα, και παράλληλη ήττα της Ιταλίας από τη Βοσνία, για την πρώτη θέση.

Η Ολλανδία απεναντίας, προέρχεται από καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Η ομάδα του Ντε Μπουρ υποδέχτηκε την πληγωμένη Βοσνία και την κέρδισε εύκολα με 3-1. Θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ οι «Οράνιε». Η απουσία του Φαν Ντάικ είναι κομβική για τους Ολλανδούς, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουν. Είναι έναν πόντο κάτω από την Ιταλία και χρειάζονται νίκη δική τους, και μη νίκη των Ιταλών για να τερματίσουν πρώτοι.

Προβάδισμα για το “τρίποντο” στην interwetten.gr έχουν οι φιλοξενούμενοι. Βλέποντας τις αποδόσεις, το “διπλό” εντοπίζεται στο 1.90, ενώ ο “άσσος” είναι στο 3.95Ακόμη, η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.70.

Εκτός από αυτά όμως, στην interwetten.gr υπάρχουν πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, όπως:

  • Over / Under
  • Goal / No Goal
  • Χάντικαπ
  • Ασιατικά
  • Ημίχρονα

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις