bet365

Η Ζιμπάμπουε παίζει με την Αλγερία σήμερα το μεσημέρι και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Το ματς για την 4η αγωνιστική των Προκριματικών του Κόπα Άφρικα θα ξεκινήσει στις 15:00.

Δεν είναι και η πιο ισχυρή ομάδα του όγδοου ομίλου των προκριματικών η Ζιμπάμπουε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει. Αντίθετα, σκοπεύει να δώσει μάχη με τη Ζάμπια και τη Μποτσουάνα για τη δεύτερη θέση. Μέχρι στιγμής, έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και μία ήττα, σε τρεις αγώνες για τη διοργάνωση. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Αλγερία, σε ένα ματς που είχε κυρίως παθητικό ρόλο. Ξεχωρίζει ο Καντεβέρε της Λυών για τη Ζιμπάμπουε.

Το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου αντίθετα, είναι η Αλγερία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει το 3Χ3 στα προκριματικά και αν κερδίσουν απόψε, εξασφαλίζουν την παρουσία τους στα τελικά. Είναι μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες και το δείχνει και στο γήπεδο η Αλγερία. Όπως αναφέρθηκε, κέρδισε εύκολα τη σημερινή της αντίπαλο την περασμένη αγωνιστική. Μεγάλο αστέρι ο Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναμενόταν, η Αλγερία έχει προβάδισμα νίκης στην Bet365.gr. Περνώντας στους αριθμούς, το “διπλό” προσφέρεται στο 1.57. Ακόμη, ο “άσσος” βρίσκεται στο 5.25 και η ισοπαλία είναι στο 3.60.

Στην Bet365 θα βρείτε επίσης τις παρακάτω αγορές για τον σπουδαίο αγώνα:

  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Ευρωπαϊκά χάντικαπ
  • Αγορές γκολ
  • Αγορές κόρνερ
  • Αγορές για σκόρερ