bet365

Μπόλτον και Σάλφορντ δίνουν τη μάχη τους απόψε και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Το ματς για τη 12η αγωνιστική της League 2 θα ξεκινήσει στις 21:45.

Κακή είναι η πορεία της Μπόλτον στο φετινό πρωτάθλημα της Λιγκ 2. Μόνο δύο φορές γεύτηκε τη χαρά της νίκης σε έντεκα αγωνιστικές. Η άμυνά της είναι το αδύναμο σημείο της και δημιουργεί προβληματισμό. Δέχτηκε 17 τέρματα στο σύνολο. Μάλιστα, τέσσερα μαζεμένα σε ένα παιχνίδι, κόντρα στη Λέιτον Όριεντ. Τελευταία αγωνίστηκε στο FA Cup, ηττήθηκε και αποκλείστηκε από την Κρου με 3-2.

Θετικά τα πηγαίνει αυτή τη χρονιά η Σάλφορντ όσον αφορά το πρωτάθλημα. Καταλαμβάνει τη 10η θέση στην κατάταξη. Έχει δύο σερί νίκες στα τελευταία της ματς. Κέρδισε τόσο στο Λιγκ Τρόφι τη Ρότσντεϊλ με 2-1 όσο και στο FA Cup κόντρα στη Χάρτλπουλ με 2-0. Από τέσσερα τέρματα έχουν πετύχει ο Γουίλσον και ο Χέντερσον και είναι στην πρώτη θέση στη λίστα των σκόρερ της.

Η φιλοξενούμενη Σάλφορντ έχει προβάδισμα νίκης στην Bet365.gr. Περνώντας στους αριθμούς, το “διπλό” εντοπίζεται στο 2.10. Ακόμη, ο “άσσος” βρίσκεται στο 3.50 και η ισοπαλία στο 3.40.

Στην Bet365 θα βρείτε επίσης τις παρακάτω αγορές για τον σπουδαίο αγώνα:

  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Ευρωπαϊκά χάντικαπ
  • Αγορές γκολ
  • Αγορές κόρνερ
  • Αγορές για σκόρερ