Κανείς λάτρης των σπορ και του στοιχήματος δεν θα μείνει παραπονεμένος στη δεύτερη καραντίνα του 2020. Όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα και οι σπουδαίες διοργανώσεις συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους! Οι νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος διαθέτουν ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε αγώνα.

Super League

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου με την 9η αγωνιστική επιστρέφει το ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Το ντέρμπι των “αιωνίων”, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, έχει οριστεί για την ίδια μέρα.

Μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης

Όλα τα γνωστά πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεκινούν και πάλι μαζί με αυτό της χώρας μας. Πρώτα, αρχίζει ξανά η ισπανική La Liga την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, και το επόμενο 24ωρο ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου επανέναρξη έχουμε στην αγγλική Premier League, στη γερμανική Bundesliga και στην ιταλικά Serie A. Στα ματς της ίδια μέρας συμπεριλαμβάνονται το Λίβερπουλ – Λέστερ, Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης.

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Το Champions League και Europa League θα προχωρήσουν επίσης όπως είχε προγραμματιστεί. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου για το Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ θα παίξει εντός με τη Ζόρια και ο ΠΑΟΚ εκτός με την Αϊντχόφεν.

Εθνικές ομάδες

Οι εθνικές ομάδες πιάνουν δουλειά με τα προκριματικά του Euro. Τα τέσσερα εισιτήρια που απομένουν θα βρουν κάτοχο την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. Γι’ αυτά θα αναμετρηθούν Ουγγαρία με Ισλανδία, Βόρεια Ιρλανδία με Σλοβακία,  Γεωργία με Βόρεια Μακεδονία και Σερβία με Σκωτία.

Το UEFA Nations League είναι άλλη μία διοργάνωση που συνεχίζει. Η Εθνική μας θα αγωνιστεί εκτός με τη Μολδαβία (15/11) και στη συνέχεια εντός έδρας με τη Σλοβενία (18/11). Δυνατό ματς προβλέπεται να είναι αυτό της Πορτογαλίας και της Γαλλίας (14/11).

Πριν από αυτά, θα δοθούν αρκετά διεθνή φιλικά, τα πιο πολλά στις 11 και 12 Νοεμβρίου. Ξεχωρίζει το Ελλάδα – Κύπρος, αλλά και το Ολλανδία – Ισπανία (11/11).

Euroleague

Φυσικά, και η Ευρωλίγκα συνεχίζεται, και υπάρχει πάντα ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο επόμενό του ματς με την Άλμπα Βερολίνου (12/11) και ο Παναθηναϊκός με την Εφές Αναντολού (13/11), και οι δύο στην Ελλάδα.