bet365

Η Ρεν κοντράρεται με την Μπρεστ σήμερα και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 18:00 έχει οριστεί η σέντρα του αγώνα για την 9η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Ρεν έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μετά από οκτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στην Κράσνονταρ σε παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League, ενώ ηττήθηκε με 2-1 από την Ανζέ για το πρωτάθλημα. Στηρίζεται στην καλή επιθετική της λειτουργία, έχοντας σκοράρει 16 τέρματα.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, η Μπρεστ ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας με 3-0 από το Στρασβούργο για την 8η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας. Ο Ολιβιέ Νταλ’ Ολιό προσπαθεί να διορθώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που έχει δεχτεί 18 γκολ σε οκτώ παιχνίδια. Πρώτος σκόρερ της ο 22χρονος μέσος, Ρομάν Φέβρ, που έχει σημειώσει τρία τέρματα.

Το ξεκάθαρο φαβορί στην Bet365.gr είναι η Ρεν. Όπως βλέπουμε, ο “άσσος” προσφέρεται στο 1.80. Επίσης, το “διπλό” εντοπίζεται στο 4.20 και η ισοπαλία είναι στο 3.80.

Στην Bet365 θα βρείτε επίσης τις παρακάτω αγορές για τον σπουδαίο αγώνα:

  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Ευρωπαϊκά χάντικαπ
  • Αγορές γκολ
  • Αγορές κόρνερ
  • Αγορές για σκόρερ