bet365

Η Βαγιαδολίδ αντιμετωπίζει την Αλαβές σήμερα και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 15:00 έχει οριστεί η σέντρα του παιχνιδιού μεταξύ των δύο συλλόγων για την 7η “στροφή” της La Liga.

Τραγικό είναι το ξεκίνημα της Βαγιαδολίδ στο πρωτάθλημα. Mετά από έξι αγωνιστικές ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τη Λεβάντε, με μόλις τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Σέρχιο Γκονθάλεθ δεν έχει καταφέρει ακόμh να πετύχει νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Ουέσκα προηγήθηκε με 2-0 στο 51′ , όμως δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά και πήρε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Η Αλαβές δεν πείθει με την απόδοσή της στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς έχει σημειώσει μόλις μια νίκη (1-0) επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έχει τη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία στα εκτός έδρας παιχνίδια, με δύο ήττες από τη Γρανάδα (2-1) και τη Βιγιαρεάλ (3-1). Επιπλέον, μαζί με τη Θέλτα και την Έλτσε έχουν πετύχει τα λιγότερα γκολ (από τρία) στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα που  συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες στην Bet365.gr να πάρει τους τρεις βαθμούς είναι η Βαγιαδολίδ. Όπως παρατηρούμε, ο “άσσος” βρίσκεται στο 2.30. Εκτός από αυτό, το “διπλό” εντοπίζεται στο 3.50, ενώ η ισοπαλία στο 2.90.

Στην Bet365 θα βρείτε επίσης τις παρακάτω αγορές για τον σπουδαίο αγώνα:

  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Ευρωπαϊκά χάντικαπ
  • Αγορές γκολ
  • Αγορές κόρνερ
  • Αγορές για σκόρερ