intewetten logo

Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League δίνουν οι δύο ομάδες στις 17:15.

Ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε καλά στοιχεία στην πρόσφατη ήττα του με (1-0) από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη. Στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με 1-0 επί της ΑΕΛ, με γκολ του Φατιόν στις καθυστερήσεις. Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χουχούμη. Αντίθετα, τέθηκε στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Μπρούσιτς.

Δύο ισοπαλίες και μία ήττα (2-1) από τον Βόλο είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έμεινε αήττητη απέναντι στον Άρη (2-2) και τον Ολυμπιακό (1-1). Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, Χουάν Ντομίνγκεθ, που αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο ισχίο.

Τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τους τρεις βαθμούς έχει ο γηπεδούχος Απόλλων Σμύρνης στην Interwetten. Όπως παρατηρούμε, ο “άσος” βρίσκεται στο 2.65, ενώ το “διπλό” εντοπίζεται στο 2.95Επιπλέον, η ισοπαλία είναι στο 2.75.

Εκτός από αυτά όμως, στην interwetten.gr υπάρχουν πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, όπως:

  • Over / Under
  • Goal / No Goal
  • Χάντικαπ
  • Ασιατικά
  • Ημίχρονα

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις