intewetten logo

Για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Φερεντσβάρος και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Η σέντρα του ματς έχει οριστεί για τις 22:00 και είναι η πρεμιέρα για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι”. Ξεκίνησε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι στη Βιγιαρεάλ (4-0) και τη Θέλτα (3-0). Στη συνέχεια, όμως, παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στη Σεβίλλη και ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από τη Χετάφε. Μία ήττα που έχει δημιουργήσει πολλές αναταράξεις στα αποδυτήρια της ομάδας του Κούμαν. Με τους Καταλανούς, πάντως, να εκφράζουν πολλά παράπονα και για τη διαιτησία. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Ουμτιτί και Τερ Στέγκεν.

Εξαιρετική πορεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η Φερεντσβάρος. Η ουγγρική ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της με 13 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αήττητη για 19 συνεχόμενα παιχνίδια, 12 επίσημα και εφτά φιλικά. Ο Σέρχι Ρεμπρόφ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Το απόλυτο φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα, όπως άλλωστε φαίνεται από την εξαιρετικά χαμηλή απόδοση της νίκης της στην Interwetten. Πιο ειδικά, ο “άσος” προσφέρεται στο 1.08, ενώ το “διπλό” βρίσκεται στο 28.00!

Εκτός από αυτά όμως, στην interwetten.gr υπάρχουν πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, όπως:

  • Over / Under
  • Goal / No Goal
  • Χάντικαπ
  • Ασιατικά
  • Ημίχρονα

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις