intewetten logo

Μπρέσια και Λέτσε αγωνίζονται σήμερα και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Οι δύο ομάδες διασταυρώνονται στις 21:00 για τη δεύτερη κατηγορία Ιταλίας.

Μία ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Άσκολι και μία ήττα (3-0) από τη Τσιταντέλα είναι ο απολογισμός της Μπρέσια στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ενδιάμεσα είχε κερδίσει με 3-0 την Τράπανι, για το κύπελλο Ιταλίας. Ο προπονητής Ντιέγκο Λόπεθ, που επέστρεψε πρόσφατα στην τεχνική ηγεσία,  δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τσιστάνα και Φρίντγιονσον.

Ικανοποιητική κρίνεται η μέχρι τώρα πορεία της Λέτσε στο πρωτάθλημα. Συνολικά, έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ευγένιο Κορίνι ξεκίνησε με ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στη Πορντενόνε και στη συνέχεια κέρδισε με 2-0 την Άσκολι. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ζήτησε να μείνει ελεύθερος, λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η διοίκηση όμως της ιταλικής ομάδας απάντησε αρνητικά.

Στην Interwetten.gr, πιο κοντά στη νίκη φαίνεται να είναι η Μπρέσια. Για να είμαστς πιο ακριβείς, ο “άσος” προσφέρεται στο 2.45. Όσον αφορά τα υπόλοιπα πιθανά αποτελέσματα, το “διπλό” βρίσκεται στο 2.90 και η ισοπαλία στο 3.15.

Εκτός από αυτά όμως, στην interwetten.gr υπάρχουν πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, όπως:

  • Over / Under
  • Goal / No Goal
  • Χάντικαπ
  • Ασιατικά
  • Ημίχρονα

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις