Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Και τα τρία παιχνίδια ανοίγουν σέντρα την ίδια ώρα (13:00).

Ουλσάν – Σουγόν (02/07, 13:00): Να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει η Ουλσάν για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Με δυο νίκες και μια ισοπαλία, η Ουλσάν παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, χωρίς να έχει δεχθεί και κάποιο γκολ. Από ήττα προέρχεται και η Σουγόν, η οποία θα κυνηγήσει το κάτι θετικό. Έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία εφτά εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας επικρατήσει ωστόσο και μια φορά. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Σανγκγιού – Σεούλ (02/07, 13:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί νίκες υπέστη η Σανγκγιού και κόντρα στη Σεούλ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα οκτώ εντός έδρας φετινά της παιχνίδια, έχοντας επίσης και δυο ισοπαλίες. Από την πλευρά της, η Σεούλ αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό ένα βαθμό, προερχόμενη από δυο σερί ήττες. Θέλει τη νίκη για να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την πρώτη θέση. Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Betshop)

Γεονάμ – Σεονγκνάμ (02/07, 13:00): Δεν παρουσιάζεται σταθερή στην απόδοση της τον τελευταίο καιρό η Γεονάμ, πηγαίνοντας από νίκη σε ήττα και το αντίθετο. Παραμένει αήττητη. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Σεονγκνάμ και σήμερα θα προσπαθήσει να τις διπλασιάσει κόντρα στη Γεονάμ. Επιλογή μας το Over 2.5 και σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Magicbet)