intewetten logo

Στις 21:30, διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ Γερμανίας και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Γκλάντμπαχ στην πρεμιέρα της φετινής Bundesliga, υπέστη άσχημη ήττα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με σκορ 2-0. Παρότι η ομάδα του Φαβρ είχε 80% κατοχή της μπάλας και τριπλάσιες τελικές (18) προσπάθειες από τους γηπεδούχους, δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία και η φετινή της πορεία με στόχο το πρωτάθλημα δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από πολύ νωρίς.

Από αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα προέρχεται και η (υπέρ)πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου. Μετά το εκκκωφαντικό 8-0 επί της Σάλκε και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ απέναντι στη Σεβίλλη (2-1 στην παράταση), ταξίδεψε στο Χόφενχαϊμ, όπου παρουσιάστηκε αγνώριστη. Με πολλά αμυντικά προβλήματα η ομάδα του Φλικ δέχθηκε 4 τέρματα από την τοπική ομάδα και υπέστη την πρώτη ήττα μέσα στο 2020! Ο Κίμιχ μείωσε σε 2-1 λίγο πριν το ημίχρονο, όμως ο “καυτός” Κράμαριτς “καθάρισε” τη νίκη για τους γηπεδούχους με δύο τέρματα στο 77ο και 92ο λεπτό!

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις