betshop

Το Τβέντε – Γκρόνινγκεν παίζει σήμερα στην Eredivisie και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει η Τβέντε. Η ομάδα του Χανς κέρδισε στην έδρας της 2-0 εύκολα τη Φορτούνα Σιτάρντ στην πρεμιέρα, ενώ έφυγε αλώβητη και από την έδρα της Φέγενορντ στη 2η αγωνιστική με τελικό σκορ 1-1. Χρειάστηκε, βέβαια, και τη βοήθεια της τύχης, ενώ είχε σε μεγάλη φόρμα τον τερματοφύλακα, Ντρόμελ. Ο τελευταίος, μάλιστα, αποφάσισε τελικά να παραμείνει στη Τβέντε, παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε ζητήσει μεταγραφή. Ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας θα έχει, πλέον, στη διάθεσή του και τον μέσο Μπράμα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Μια νίκη και μια ήττα είναι ο απολογισμός της Γκρόνινγκεν στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ξεκινώντας, πάλεψε σθεναρά, αλλά αναγκάστηκε τελικά να υποκύψει στην ανωτερότητα της Αϊντχόφεν με 1-3 εντός, ενώ στη συνέχεια πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ο-1 επί της Ντε Χάαγκ. Σε ένα παιχνίδι, πάντως, που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και κρίθηκε από ένα αυτογκόλ. Ο μέσος Χρούστιτς δεν βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη διάθεση του προπονητή του, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης , προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop