intewetten logo

Η Χέρτα αντιμετωπίζει στην έδρα της την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Η Χέρτα Βερολίνου κατάφερε να ανατρέψει πλήρως την κακή ψυχολογία της έπειτα από την πρόωρη έξοδό της από τον θεσμό του κυπέλλου στη Γερμανία. Ηττήθηκε με 5-4 με αντίπαλο τη Μπραουνσβάιγκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Ανέκαμψε, όμως με την εμφάνισή της στο πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική. Συνέτριψε τη Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας με 1-4 και πλέον πορεύεται με άλλη διάθεση στη Μπουντεσλίγκα. Ο προπονητής Λαμπάντια έχει στη διάθεσή του αρκετά νέα αποκτήματα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αγωνιστικό επίπεδο. 

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει άλλη εικόνα στο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα και μέσα στο “σπίτι” της δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Έπαιξε με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, που ανέβηκε κατηγορία φέτος, και έμεινε στο 1-1. Δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις που είχε, κάτι που επισήμανε και ο κόουτς της Χούτερ. Απόψε θα έχει επιπλέον και μία έλλειψη, αυτή του Εντικά. Αλλά και στο κύπελλο Γερμανίας δεν ήταν όσο άνετη μπορούσε στη νίκη της στην έδρα του Μονάχου 1860 με 1-2. 

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις