Προγνωστικά Β’ Φινλανδίας: Με τις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Ικόνεν (03/07). Στην έδρα της Γιβάσκιλα δοκιμάζεται η Τούρκου, επιστροφή στις νίκες αναζητά η Γιάρο, η οποία υποδέχεται την Ούλου.

Γιβάσκιλα – Τούρκου (03/07, 15:00): Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε η Γιβάσκιλα, η οποία επικράτησε με 2-1 της Εκένας, εκτός έδρας. Δεύτερη σερί νίκη, σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τούρκου δείχνει σε εξαιρετικά κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετά τη νίκη της επί της Χάκα (1-2 εκτός έδρας). Πέμπτη συνεχόμενη επικράτηση, βαδίζει ολοένα και πιο κοντά στην άνοδο. Δύο ομάδες σε εξαιρετική κατάσταση, η Τούρκου, όμως τρομάζει με τις εμφανίσεις της.

Προγνωστικό: 2 (2.65 @ Stoiximan)

Γιάρο – Ούλου (03/07, 15:00): Σε άσχημα αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Γιάρο, η οποία υπέστη την ήττα-σοκ με το εντυπωσιακό 4-3 από την ουραγό Τζαζ, συμπληρώνοντας τρεις αγωνιστικές δίχως «τρίποντο» (0-1-2). Σε αντίθεση με τη Γιάρο η Ούλου δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένη, καθώς κέρδισε 1-0 την Κότκα (εντός έδρας), φτάνοντας έτσι τις τρεις σερί νίκες. Δελεάζουν οι τιμές στο «διπλό» και δεν έχουμε λόγο να μην ακολουθήσουμε.

Προγνωστικό: 2 (3.26 @ Goalbet)

Τζαζ Πόρι – Εκένας (03/07, 15:00): Επιστροφή στις ήττες για την Τζαζ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τη Χάκα, εκτός έδρας. Παρέμεινε στην τελευταία θέση και στο -5 από την παραμονή στην κατηγορία. Από την πλευρά της η Εκένας ηττήθηκε με 2-1 από τη Γιβάσκιλα, δίνοντας έτσι συνέχεια στις ήττες (0-0-3). Τρέχει ρεκόρ 2-0-4 στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα . Με έφεση στο σκοράρισμα αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (2.05 @ Betshop)