betshop

Μίλαν και Μπόντο Γκλιμτ συγκρούονται για το Europa League και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Η Μίλαν έφτασε ως τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης πετώντας εκτός προηγουμένως τη Σάμροκ Ρόβερς εκτός έδρας με ευκολία και σκορ 2-0. Να σημειωθεί ότι η καλύτερή της επίδοση στο Europa League ήταν τη σεζόν 2017-2018, όπου έφτασε μέχρι τους “16”. Στο σήμερα, ο κόουτς Στέφανο Πιόλι δήλωσε τα εξής: “Γνωρίζουμε τη σημασία της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ, διαθέτει γρήγορους εξτρέμ και τα πηγαίνει εξαιρετικά στη χώρα της”. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας, πάντως, έχει κάνει πολύ καλή αρχή. Επικράτησε της Μπολόνια και πάλι με 2-0 στο Σαν Σίρο με τον φορμαρισμένο Ιμπραχίμοβιτς να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, τη δεύτερη με πέναλτι. O Ντουάρτε βγήκε θετικός στον Covid-19 και δεν θα είναι στην αποστολή.

Μπόντο Γκλιμτ κάνει την παρθενική της εμφάνιση στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Προηγουμένως, απέκλεισε με 6-1 εντός έδρας τη Ζαλγκίρις Κάουνας και συνέχισε με την έτερη… Ζαλγκίρις 3-1 εντός και πάλι. “Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για την ομάδα, θα αντιμετωπίσουμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ανυπομονούμε για τη μεταξύ μας αναμέτρηση”, είπε ο προπονητής της Κχιετίλ Κνούτσεν. Κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 τη Μπραν για στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Έχει, μάλιστα, βλέψεις για το πρωτάθλημα, αφού είναι πρώτη με μεγάλη διαφορά που δύσκολα θα καλυφτεί. Είναι ομάδα που σίγουρα σκοράρει με ευκολία.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop