Προγνωστικά Β’ Φινλανδίας: Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Ικόνεν σήμερα Σάββατο (02/07). Η πρωτοπόρος Κόκολα υποδέχεται τη Χάκα, ενώ η Κότκα υποδέχεται την Γκριφκ.

ΚΠΒ – Χάκα (02/07, 15:00): Είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Γκριφκ και αυτό επιβεβαιώθηκε, καθώς ηττήθηκε με 1-0. Πρώτη ήττα έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, παρέμεινε όμως στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά η Χάκα επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από δύο σερί ήττες, επικρατώντας 2-0 της ουραγού Τζαζ Πόρι, εντός έδρας. Έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η γηπεδούχος και μπορεί να τα καταφέρει.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)

Κότκα – Γκριφκ (02/07, 15:00): Συνεχίζει να απογοητεύει η Κότκα, η οποία υπέστη την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ούλου. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα και η τέταρτη στα τελευταία της πέντε παιχνίδια (0-1-4). Από τη δική της πλευρά η Γκριφκ, έκανε την έκπληξη και επικράτησε 1-0 της πρωτοπόρου Κόκολα, εντός έδρας, μετά από τρεις σερί αγωνιστικές που αγνόησε το «τρίποντο» (0-2-1). Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τη γηπεδούχο, γι’ αυτό και θα πάμε στην κόντρα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.85 @ Goalbet)