intewetten logo

Με ελληνικό ενδιαφέρον το ματς της Σεν Γκάλεν με την ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Η Σεν Γκάλεν είναι μία ομάδα χωρίς πολλές συμμετοχές στην Ευρώπη. Έχει, ωστόσο, συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση που παίζει τώρα και μάλιστα στη φάση των ομίλων. Αυτό έγινε τη σεζόν 2013-2014. “Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, την οποία εφαρμόζουμε όταν παίζουμε και με αντιπάλους όπως η Γιουνγκ Μπόις και η Βασιλεία. Δεν θα αλλάξει αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι ένα όνειρο που παίζουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το επίπεδο σαφώς και είναι υψηλότερο», ήταν οι δηλώσεις για το παιχνίδι σήμερα του προπονητή Τσάιντλερ. Οι επιθετικοί της είναι ιδιαίτερα δυνατοί, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι χαμηλός. Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στην ελβετική Super League. Στην πρώτη αγωνιστική κέρδισε εντός με 1-0 τη Σιόν. Δυσκολεύτηκε, όμως να το κάνει, γιατί οι αντίπαλοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Θετικό αποτέλεσμα για να πάρει την πρόκριση, αφού το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, θα κυνηγήσει η ΑΕΚ. Ο κόουτς Καρέρα θα παίξει για πρώτη φορά με την Ένωση στην Ευρώπη εμφανίστηκε προσγειωμένος, λέγοντας: “Δε συμφωνώ ότι είμαστε φαβορί. Η Σεν Γκάλεν είναι σοβαρή ομάδα με πολύ καλό επίπεδο που απαιτεί σεβασμό. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι ομάδα σε άνοδο”. Απώτερος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, κάτι που δεν κατάφερε η ομάδα την προηγούμενη σεζόν. Στη Superleague έχει δώσει έναν αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και αποτέλεσμα 0-2, όπου δεν ήταν πολύ κινητική επιθετικά στο μεγαλύτερο κομμάτι.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις