bet365

Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Champions League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Η Σλάβια Πράγας θέλει να επαναλάβει τη περσινή της επιτυχία και να προκριθεί και πάλι στη φάση των ομίλων του Champions League. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ. Η ομάδα της Τσεχίας έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της χώρας της και βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια. Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και εύκολη επικράτηση με 5-1 επί της Τέπλιτσε, ενώ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών. 

Την υπέρβαση και τη συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ψάχνει και η Μίντιλαντ. Η ομάδα της Δανίας τα πήγε εξαιρετικά μέχρι στιγμής στη διοργάνωση , έχοντας αποκλείσει αρχικά τη Λουντογκόρετς με σκορ 1-0 και στη συνέχεια τη Γιουνγκ Μπόις, την οποία κέρδισε με 3-0. Το Σάββατο επικράτησε με 1-0 επί της Λίνγκμπι για το πρωτάθλημα της χώρας της. Νοκ άουτ τέθηκαν για τον σημερινό αγώνα οι αμυντικοί Ολσεν και Ρίις. 

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις