bet365

Τσέλσι και Λίβερπουλ αναμετρώνται για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Η Τσέλσι που έσπασε την μπάνκα στο μεταγραφικό παζάρι, ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Τη Δευτέρα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπράιτον με σκορ 1-3. Χάβερτζ και Βέρνερ ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα αλλά απέτυχαν να βουν τα αντίπαλα δίχτυα. Το σκοράρισμα των “μπλε” ήρθε από τους Ζορζίνιο στο 23ο λεπτό, Τζέιμς στο 56ο και Ζουμά στο 66ο. Ενδιάμεσα οι “γλάροι” είχαν ισοφαρίσει με τον Τροσάρντ σε 1-1. O κόουτς Λάμπαρντ δηλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του και δήλωσε πολύ αισιόδοξος για το μέλλον.

Η Λίβερπουλ έχασε το τρόπαιο του Community Shield στα πέναλτι από την Άρσεναλ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ίδρωσε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιντς! Η ομάδα του Κλοπ προηγήθηκε 3 φορές, αλλά είδε τους παίκτες του Μπιέλσα να ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές και χρειάστηκε ένα ανόητο πέναλτι των φιλοξενούμενων και την εύστοχη εκτέλεση του Σαλάχ για να επικρατήσει με 4-3. Χατ τρικ πέτυχε ο Αιγύπτιος σταρ που μπήκε φουριόζος στη νέα σεζόν! Νέα προσθήκη στους “κόκκινους” ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπάγερν, Τιάγκο έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις