intewetten logo

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Europa League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο ΟΦΗ τα πράγματα, στην εκκίνηση της σεζόν 2020-2021. Οι Κρητικοί υποδέχτηκαν τον Παναιτωλικό, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και «κόλλησαν» στο 1-1. Δεν ήταν πολύ καλός ο ΟΦΗ, που είναι φανερό ότι χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθεί. Σαν να μην έφτανε η ισοπαλία, ο Σίμος είδε και τον Βαζ να παθαίνει ρήξη χιαστού, και δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τους επόμενους μήνες. «Στραβή» αρχή λοιπόν για τον ΟΦΗ, που θα προσπαθήσει σήμερα να γυρίσει το κλίμα!

Αντίθετα, ο Απόλλων Λεμεσού έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τις υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητος μετά από τρεις αγωνιστικές, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα, στο εκτός έδρας ματς με τον Ερμή Αραδίππου κέρδισε με το εμφατικό 0-6! Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, ο Απόλλων φιλοξένησε την Πάφο και τη νίκησε με 1-0. Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, ξεκίνησε την πορεία του από τον πρώτο προκριματικό, όπου πέρασε εύκολα τη Σαμπουρτάλο με 5-1. Είναι σε φόρμα και θα διεκδικήσει την πρόκριση απόψε.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις