bet365

Ο Άρης φιλοξενεί την Κόλος Κοβαλίβκα για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Με το… δεξί μπήκε στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το χρέος τους και κέρδισαν τη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βέβαια, τα… χρειάστηκαν αφού στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν με 0-1. Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές των Μπερτόγλιο και Κρίστιαν Λόπεθ άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, έδωσαν ώθηση στον Άρη και τον οδήγησαν στη νίκη, με 3-1. Σίγουρα πάντως, πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ, και να είναι καλύτερη στη σημερινή αναμέτρηση.

Η Κόλος Κοβαλίβκα από την άλλη, είναι… σταχτοπούτα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το σημερινό θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της. Αυτό σημαίνει πολλά, σε θέμα εμπειρίας. Πάντως, παρά την απειρία τους, οι Ουκρανοί είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το αποψινό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη. Η ψυχολογία τους είναι στα ύψη μετά και το 4-0 επί της Λβιβ για το πρωτάθλημα. Και στις δηλώσεις τους, οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν σκληρά για την πρόκριση.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις