bet365

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στο Brasileirao Serie A, η Σάντος φιλοξενεί τη Σάο Πάολο (01:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σάντος, μετά και από εκείνη κόντρα στη Σεαρά (0-1 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Κούκα φιλοξένησε την Ατλέτικο Μινέιρο, της οποίας επικράτησε με 3-1, χάρη στα τέρματα των Αρτούρ Γκόμες (22′) και Μαρίνιο (39′, πεν. 90’+9). Σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5, στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε η Σάο Πάολο, μετά και τη νίκη κόντρα στη Φλουμινένσε (3-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Φερνάντο Ντινίζ φιλοξένησε τη Μπραγκαντίνο, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1, ισοφαρίζοντας με τον Λουτσιάνο, στο 78ο λεπτό. Σημειώθηκε Over 2.5, στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις