bet365

Στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής της Serie B, η Κιέβο φιλοξενεί την Πεσκάρα (22:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Κιέβο, έχοντας προηγηθεί εκείνη επί της Τσιταντέλα (4-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Αλφρέδο Αγκλιέτι φιλοξενήθηκε από τη Μπενεβέντο, κόντρα στην οποία επικράτησε με 0-1. Ο Γκαριτάνο στο 10ο λεπτό, σημείωσε το τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5, στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νίκες για την Πεσκάρα, μετά από επτά αναμετρήσεις, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Αντρέα Σοτίλ φιλοξένησε τη Λιβόρνο, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Ο Μανιέρο στο 52ο λεπτό, σημείωσε το τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5, στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και δώδεκα ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις