betshop

Στα πλαίσια της 37ης αγωνιστικής στην Premier League, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τσέλσι (22:15) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 548+ αγορές!

Επιστροφή στις ήττες για τη Λίβερπουλ, μετά από τρεις αναμετρήσεις, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενήθηκε από την Άρσεναλ, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 2-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Μανέ στο 20′, δέχθηκε την ανατροπή πριν την ανάπαυλα (32′, 44′). Σημειώθηκε Over 2.5, στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει δεκαεπτά νίκες και μια ισοπαλία, στο φετινό πρωτάθλημα.

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι, μετά και την ήττα από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-0 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ φιλοξένησε τη Νόριτς, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Ζιρού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Over 2.5, στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop