Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οι τρεις σημερινές αναμετρήσεις ρίχνουν την αυλαία της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας. Την παραμονή στην κορυφή ζητά η Παλμέιρας στο εντός έδρας ματς με τη Φιγκεϊρένσε.

Παλμέιρας – Φιγκεϊρένσε (01/07, 01:30): “Φρένο” στην εξαιρετική πορεία της τελευταίας περιόδου έβαλε για την Παλμέιρας η εκτός έδρας ήττα του σαββατοκύριακου από την Κρουζέιρο (2-1). Βέβαια, με σημερινό τρίποντο η ομάδα από το Σάο Πάολο διατηρείται σίγουρα στην κορυφή του πίνακα. Η Φιγκεϊρένσε, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο διαδοχικές “λευκές” ισοπαλίες, ενώ παράλληλα καταρρέει εκτός έδρας. Θα το πάρει το ματς η Παλμέιρας.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ Stoiximan)

Σάντα Κρουζ – Πόντε Πρέτα (01/07, 01:30): Αν συνεχίσει σε αυτό το τέμπο, η Σάντα Κρουζ θα έχει ένα πολύ ψυχοφθόρο τελείωμα στη φετινή σεζόν. Δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία ολκής μία ήττα στην έδρα της πρωταθλήτριας (2-1 από Κορίνθιανς), όταν όμως η ήττα αυτή είναι η έκτη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, τότε… υπάρχει πρόβλημα. Η Πόντε Πρέτα έχει επίσης κάνει “κοιλιά”, καθώς κατάφερε να συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Βλέπουμε κλειστό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.68 @ Goalbet)

Ατλέτικο Μινέιρο – Μποταφόγκο (01/07, 03:00): Την καλύτερή της περίοδο στο φετινό πρωτάθλημα διανύει η Ατλέτικο Μινέιρο. Οι εννιά από τους 16 βαθμούς της έχουν συλλεχθεί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, από τα διαδοχικά τρίποντα επί των Πόντε Πρέτα (3-0), Κορίνθιανς (2-1) και Αμέρικα Μινέιρο (0-1). Η Μποταφόγκο έκανε την έκπληξη το σαββατοκύριακο, πετυχαίνονοντας ένα μεγάλο διπλό επί της δυνατής Ιντερνασιονάλ με 2-3. Σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως εμείς θα πάμε με τα γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Betshop)