Στις 22:45, η Αταλάντα υποδέχεται την Μπρέσια για την 33η αγωνιστική της Serie A και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πάρα πολλές αγορές!

Η ξέφρενη πορεία της Αταλάντα βρήκε “σκόπελο” στο Τορίνο το Σάββατο. Εξαιρετική σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του Γκασπερίνι, ήταν καλύτερη της Γιουβέντους, αλλά εξαιτίας δύο ανόητων πέναλτι έχασε την ευκαιρία να πάρει σπουδαίο διπλό και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους 6 πόντους. Προηγήθηκε δύο φορές με τους Σαπάτα και Μαλινόσφκι, ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές από τα 11 βήματα (Ρονάλντο). Αμφότερα πέναλτι καταλογίστηκαν για απρόσεχτες αμυντικές ενέργειες (χέρια). Αυτή ήταν πρώτη απώλεια βαθμών για τους μπεργκαμάσκι μετά τη διακοπή, μετρούσαν 11 σερί νίκες!

Η Μπρέσια μπορεί να έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, όμως ουσιαστικά βρίσκεται με το ένα πόδι στη Serie B. Την Τετάρτη ηττήθηκε στην έδρα της Τορίνο με 3-1 και το Σάββατο 0-3 από τη Ρόμα. Έτσι παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 21 πόντους, στο -9 από τις θέσεις “σωτηρίας”. Μετά τη διακοπή έχει καταφέρει μόλις μία νίκη, το 2-0 επί της Βερόνα.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop