bwin

Στην bwin σε περιμένει κορυφαία στοιχηματική εμπειρία! |21+

Τρία εμπόδια έμειναν για τον Ολυμπιακό, ώστε να εξασφαλίσει ένα αήττητο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν άνετα από το Κλεάνθης Βικελίδης, επικρατώντας με 4-2 του Άρη, χάρη στα γκολ των Μασούρα και Χασάν, αφήνοντας γρήγορα πίσω το 0-0 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Απόψε, θα περιμένουν τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης στην έκτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων (τρεις νίκες, μία ισοπαλία).

Μοναδική νίκη του «δικέφαλου», το 3-2 στην Τούμπα για το Κύπελλο, μια επικράτηση χωρίς αντίκρισμα, καθώς η ομάδα του Φερέιρα απέτυχε να υπερασπιστεί το σκορ στον επαναληπτικό. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς κυνηγούν ένα μικρό θαύμα για να προλάβουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, καθώς από τη νίκη επί του Άρη (0-2) μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Πλέον, βρίσκονται στο -4 από την ΑΕΚ κι αν δεν νικήσουν απόψε και οι «κιτρινόμαυροι» ταυτόχρονα επικρατήσουν του Παναθηναϊκού, θα απεμπολήσουν και τις μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση.

Στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ετοιμάζονται για το ύστατο αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν. Οι «πράσινοι» κράτησαν στο μηδέν τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία, παραμένοντας ανταγωνιστικοί, παρά την απουσία βαθμολογικού κινήτρου στη διαδικασία. Αντίθετα, η ομάδα του Καρέρα έκανε το καθήκον της απέναντι στον ΟΦΗ, εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα του ΠΑΟΚ και πριν τη σέντρα της αγωνιστικής, έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.