bet365 logo

Στις 21:00, η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι για την 33η αγωνιστική της Premier League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Εντυπωσιακή στο Λονδίνο η Σαουθάμπτον, επέστρεψε άμεσα στις νίκες με το 1-3 στην έδρα της Γουότφορντ! Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ, όμως την περασμένη Κυριακή οι “Άγιοι” ήταν εξαιρετικοί στο Vicarage Roadμε τον Ινγκς να ανοίγει το δρόμο για τη νίκη με δύο όμορφα γκολ στο 16′ και το 7ο’ και τον Γουόρντ-Πράους να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Άνετη βαθμολογικά η Σουθάμπτον μετά τα δύο διπλά μετά τη διακοπή, είναι στους 4ο πόντους και στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν καλή οικοδέσποινα την Πέμπτη στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Μπορεί πριν τη σέντρα να έκαναν “pasillo” για να χειροκροτήσουν τους “κόκκινους”, όμως μέσα στον αγώνα ήταν “αγενείς” Απόλυτη κυριαρχία της ομάδας του Γκουαρδιόλα, προηγήθηκε 3-0 από το ημίχρονο με γκολ των Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ και Φόντεν, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 66ο λεπτό με αυτογκόλ του Αλεξάντερ-Άρνολντ. Με εξασφαλισμένη τη 2η θέση εδώ και καιρό οι “σίτιζενς” ουσιαστικά προετοιμάζονται για τα νοκ άουτ του Champions League.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις