Στις 22:45, η Νάπολι υποδέχεται τη Ρόμα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στη Serie A και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πάρα πολλές αγορές!

Το αήττητο των Ναπολιτάλων τελείωσε στο Μπέργκαμο την Πέμπτη! Πολύ ανταγωνιστική η ομάδα του Γκατούζο στην έδρα της Αταλάντα, ένα “νεκρό” δεκάλεπτο όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης ήταν αρκετό για να της στοιχίσει την ήττα με 2-0 από τη “δαιμονισμένη” ομάδα του Γκασπερίνι! Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου για τους “παρτενοπέι” και οι δύο νίκες επί των Βερόνα (0-2 εκτός) και ΣΠΑΛ (3-1 εντός). Αδιάφοροι βαθμολογικά, έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο επόμενο Europa League και δεν προλαβαίνουν την 4αδα από το -15.

Η Ρόμα βρίσκεται σε παρόμοια βαθμολογική κατάσταση και μόνο με θαύμα θα προλάβει την Αταλάντα που είναι στο +12. Σε κακή κατάσταση οι πρωτευουσιάνοι μετά τη διακοπή επικράτησαν με ανατροπή τη Σαμπντόρια (2-1 εντός) και στη συνέχεια ηττήθηκαν από Μίλαν (εκτός) και Ουντινέζε (εντός) με το ίδιο σκορ (0-2). Στο τελευταίο παιχνίδι είδαν την Ουντινέζε να προηγείται από το 12ο λεπτό και η αποβολή του Περότι στο 29′ έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Ρωμαίους.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop