Στις 22:45, η Λάτσιο υποδέχεται τη Μίλαν στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στη Serie A και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πάρα πολλές αγορές!

Η Λάτσιο παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου με μία ακόμη ανατροπή! Την Τρίτη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Τορίνο από πέναλτι του Μπελότι στο 5ο λεπτό, αλλά όπως και με τη Φιορεντίνα η ομάδα του Ινζάγκι γύρισε την κατάσταση στην επανάληψη με σκόρερ τους Ιμόμπιλε και Παρόλο στο 48ο και 72ο λεπτό. Έτσι διατηρήθηκε στο -4 από τη Γιουβέντους, στην έδρα της οποίας ταξιδεύουν στις 20 του μηνός. Στα 3 τελευταία και στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το combo!

Θετική η επιστροφή της Μίλαν από την καραντίνα, διέλυσε τη Λέτσε εκτός έδρας με 1-4, επικράτησε της Ρόμα με 2-0 την προηγούμενη Κυριακή, αλλά μεσοβδόμαδα σκόνταψε στην έδρα της προτελευταίας ΣΠΑΛ με 2-2.  Μάλιστα δέχθηκε δύο τέρματα πριν το μισάωρο, αλλά η αποβολή του Ντ’Αλεσάντρο στο 43ο λεπτό της έδωσε ανάσα. Οι ροσονέρι πίεσαν στην επανάληψη, αλλά άργησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο το βαθμό της ισοπαλίας με το Λεάο στο 70ο λεπτό και αυτογκόλ του Βικάρι στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Πιόλι είναι στην 7η θέση και το -2 από τη Νάπολι.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop