Εκκίνηση στην 34η αγωνιστική της La Liga με Ατλέτικο – Μαγιόρκα στις 23:00 και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πάρα πολλές αγορές!

Σε πολύ καλή κατάσταση μετά την καραντίνα η Ατλέτικο, μέτρησε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα παιχνίδια του Ιουνίου και βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παρουσίας της για ακόμη μία φορά στο επόμενο Champions League. Με 59 βαθμούς συγκομιδή είναι στο +5 από την 5η Βιγιαρεάλ. Την Τρίτη, η ομάδα του Σιμεόνε έμεινε αλώβητη και στο Καμπ Νου! Βρέθηκε δις πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Ντιέγκο Κόστα και πέναλτι του Μέσι, απάντησε ισάριθμες φορές από την άσπρη βούλα με το Νίγκεθ (Χ2). Στάθηκε καλά απέναντι στους μπλαουγκράνα και πήρε μία δίκαιη ισοπαλία, η οποία της ανεβάζει το ηθικό και για τα νοκ άουτ του Αυγούστου στο Champions League.

Η Μαγιόρκα έδειξε να έχει σφιγμό την Τρίτη, όταν και διέλυσε τη Θέλτα με 5-1 εντός έδρας. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των νησιωτών στη μετά κορωνοϊό εποχή και παραμένουν εντός επικίνδυνης ζώνης, στην 18η θέση με 29 πόντους, στο -5 από την Έιμπαρ. Εκτός νησιού όμως είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της Ευρώπης με ρεκόρ 1-2-13 και τέρματα 13-36!

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop