bet365 logo

Στις 22:15, η Μπράιτον φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής στην Premier League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Σε καλή κατάσταση έχει επιστρέψει μετά την καραντίνα η Μπράιτον και με τους 4 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Αφού γύρισε το εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ (2-1) με γκολ στο 95′, έμεινε όρθια και στην έδρα της Λέστερ την προηγούμενη Τρίτη. Έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, όμως αμύνθηκε σωστά και διατήρησε ανέπαφη την εστία της με το τελικό 0-0 να την αφήνει ικανοποιημένη και στο +6 από την τελευταία 4αδα.

Με φόρα επέστρεψε από τη διακοπή και η Γιουνάιτεντ, η οποία το Σάββατο εξασφάλισε την παρουσία της και στα ημιτελικά του FA Cup. Αγωνίστηκε με εναλλακτική 11αδα στην έδρα της Νόριτς και προηγήθηκε με τον Ιγκάλο στο 51ο λεπτό. Τα “καναρίνια” βρήκαν την ισοφάριση στο 75ο λεπτό και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί όλα έδειχναν πως δεν θα υπάρξει νικητής, αλλά ο Μαγκουάιρ έλυσε το “γόρδιο δεσμό” στο 118ο λεπτο και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Είχε προηγηθεί η άνετη εντός έδρας επικράτηση (3-0) επί τη Σέφιλντ για το πρωτάθλημα, όπου με νίκη απόψε πιάνει τη Γουλβς στην 5η θέση.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις