Στις 23:00, η Εσπανιόλ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 32η αγωνιστική της La Liga και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Βυθίζεται η Εσπανιόλ, παρά τις επενδύσεις που έκανε το Γενάρη, ο υποβιβασμός μοιάζει πλέον πολύ πιθανός. Ηττήθηκε από τη Λεβάντε εντός έδρας (1-3) σε έναν αγώνα που έβγαλε πολύ άγχος, ηττήθηκε και την Πέμπτη στην έδρα της Μπέτις με 1-0 και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, στο -8 από τις θέσεις “σωτηρίας”! Και πάλι δίχως ένταση στο παιχνίδι της στη Σεβίλλη, έδωσε μέτρα στην Μπέτις και το πλήρωσε στο 48ο λεπτό.

Η Ρέαλ έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση από τη διακοπή και μετρά 4/4 νίκες! 3-1 την Έιμπαρ, 3-0 τη Βαλένθια, 1-2 τη Σοσιεδάδ και την Τετάρτη 2-0 τη Μαγιόρκα στο ρελαντί. Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό και ο Ράμος διπλασίασε τα τέρματα των “μερέγχες” με ένα υπέροχο φάουλ που έγινε viral στο 56ο λεπτό. Είναι σοβαρή αμυντικά η ομάδα του Ζιντάν και μοιάζει έτοιμη να επιστρέψει στο θρόνο της La Liga!

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις