Στις 20:30, στο Ιπουρούα, η Έιμπαρ φιλοξενεί τη Βαλένθια για την 31η αγωνιστική της La Liga και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πάρα πολλές αγορές!

Δίχως νίκη μετά τη διακοπή η Έιμπαρ έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη της παραμονής, αφού με 29 πόντους είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 3-1, πήρε ένα βαθμό στο τοπικό ντέρμπι με την Μπιλμπάο εντός έδρας (2-2) και το Σάββατο απέσπασε την ισοπαλία στην έδρα της Χετάφε (1-1). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 30ο λεπτό, αλλά στη καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Σάρλες Ντίας. Της ακυρώθηκε γκολ στο 88ο λεπτό. 6-2-7 το εντός έδρας ρεκόρ της.

Η Βαλένθια επέστρεψε στις νίκες την Κυριακή με το άνετο 2-0 επί της Οσασούνα (εντός έδρας). Ο Γκέδες άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια και ο Ροδρίγο “καθάρισε” την υπόθεση νίκη στο 35ο λεπτό. Ήλεγξε το ρυθμό στο υπόλοιπο του αγώνα και πήρε μία άνετη νίκη. Παραμένει στην 8η θέση με 46 πόντους, στο -2 από την 6αδα και στο -7 από την 4αδα. 3-3-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop