Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Με έξι παιχνίδια ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Serie B, με την πρωτοπόρο Βάσκο να δοκιμάζεται στην έδρα της δυνατής Ρεγκάτας.

Βίλα Νόβα – Γκοίας, (25/06, 22:00): Τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών έβαλε η Βίλα Νόβα που ηττήθηκε με 2-3 από την Κρισιούμα. Ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε ένα παιχνίδι από τα τέσσερα τελευταία. Νικηφόρα πέρασε από την έδρα της Μπραγκαντίνο η Γκοίας της οποίας επικράτησε με 0-1. Δεύτερη σερί νίκη, με το under 2,5 να εμφανίζεται στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,50 Stoiximan)

Παρανά – Τζόινβιλ, (25/06, 22:00): Το βαθμό από τη Ρεγκάτας (1-1) απέσπασε η Παρανά που παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ συνολικά μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Παϊσάντου, με τη Τζόινβιλ να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,52 @ Goalbet)

Σεαρά – Ναούτικο, (25/06, 22:00): Συνέχεια στις επιτυχίες για τη Σεαρά που επικράτησε με 1-0 της Οέστε. Δυο νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια της, n/g και under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα. Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε ξανά η Ναούτικο που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπραζίλ. Παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, με το g/g να εμφανίζεται στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: 1 (1,80 @ interwetten)

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Βάσκο Ντα Γκάμα, (25/06, 22:30): Βαθμούς πέταξε η Ρεγκάτας που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παρανά. Παρέμεινε αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι (δυο νίκες, μια ισοπαλία), με το Over 2,5 να εμφανίζεται στα δέκα από τα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Επιστροφή στις επιτυχίες για την πρωτοπόρο Βάσκο που επικράτησε με 0-1 της Λοντρίνα και θέλει να χτίσει ένα νέο αήττητο σερί. Βρίσκεται σταθερά στην κορυφή, διαθέτοντας την παραγωγικότερη επίθεση.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Betshop)

Οέστε – Σαμπάιο Κορέα, (26/06, 03:30): Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για την Οέστε καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Σεαρά. Δεύτερη σερί ήττα, αλλά και τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. Το βαθμό από τη Λουβερντένσε απέσπασε η Σαμπάιο (0-0). Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την ουραγό, με το under 2,5 να εμφανίζεται στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5  (1,60 @ Magicbet)

Τούπι – Αβάι, (26/06, 03:00): Επιτέλους νίκη για την Τούπι που επικράτησε με 2-1 της Μπαία βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών (πέντε ήττες, δυο ισοπαλίες). Βρίσκεται σταθερά στην προτελευταία θέση και θέλει να χτίσει ένα νέο αήττητο σερί. Το βαθμό από την Ατλέτικο απέσπασε η Αβάι (1-1) που παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες (τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία). Κακή επιθετικά έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: N/G (1,70 @ Betshop)