Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής στη Fortuna Liga, η Πρίμπραμ φιλοξενεί τη Σλάβια Πράγας (21:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στις νίκες για την Πρίμπραμ, μετά από 18 αναμετρήσεις, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και 13 ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πετρ Κούχελ φιλοξενήθηκε από τη Σίγκμα Όλομουτς, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-2. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 38′, έφτασε στην ανατροπή με τους Άντβι (42′) και Πόλινταρ (51′). Σημειώθηκε No Goal, στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σλάβια Πράγας, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στη Μλάντα Μπόλεσλαβ (0-1 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γίντριχ Τρπισόφσκι φιλοξένησε τη Γιάμπλονετς, κόντρα στην οποία επικράτησε με 5-0. Οι Στάνκιου (πεν. 21′), Χόλες (29′), Πρόβοντ (56′), Τεκλ (61′) και Γιουσούφ Χελάλ (πεν. 78′) σημείωσαν τα τέρματα που έκριναν και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5, στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις