bet365 logo

Στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής στη Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Επιστροφή στις νίκες για τη Βόλφσμπουργκ, μετά και την ήττα από τη Ντόρτμουντ (0-2 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Όλιβερ Γκλάσνερ φιλοξενήθηκε από τη Λεβερκούζεν, της οποίας και επικράτησε με 1-4. Οι Πόνγκρατσιτς (43′, 75′), Άρνολντ (64′) και Στέφεν (67′) σημείωσαν τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Over 2.5, στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και έξι αναμετρήσεις η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετρώντας μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Άντι Χούτερ φιλοξένησε τη Φράιμπουργκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3. Τα τέρματα της σημείωσαν οι Αντρέ Σίλβα (35′), Καμαντά (79′) και Τσάντλερ (82′). Σημειώθηκε Over 2.5, στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δέκα ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις