Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στη Vysshaya Liga, η Γκοροντέγια φιλοξενεί τη Νέμαν Γκρόντνο (20:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 337+ αγορές!

Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Γκοροντέγια, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Όλεγκ Ράντουσκο φιλοξενήθηκε από τη Σλάβια Μοζίρ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Προηγήθηκε στο μισάωρο με τον Γιάσκοβιτς, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 61ο λεπτό. Σημειώθηκε Goal/Goal, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Νέμαν Γκρόντνο, μετά τις δυο ήττες που υπέστη από Μπάτε Μπορίσοφ (3-1 εκτός) και Ρουχ Μπρεστ (2-4 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ιγκόρ Κοβάλβιτς φιλοξένησε την Τορπέντο Μπελάζ, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο 10ο λεπτό, για να φτάσει στην ανατροπή με τους Ράσαντκιν (43′), Ζουκόφσκι (πεν. 69′) και Μάρουσιτς (89′). Σημειώθηκε Over 2.5, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop