Στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής στην Bundesliga, η Βέρντερ Βρέμης φιλοξενεί τη Γκλάντμπαχ (26/05, 21:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στις νίκες για τη Βέρντερ Βρέμης, μετά από επτά αναμετρήσεις, μετρώντας μια ισοπαλία και επτά ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Φλόριαν Κόφελντ φιλοξενήθηκε από τη Φράιμπουργκ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 0-1. Το τέρμα του Μπιτενκούρτ στο 19ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Over 2.5, στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και εννέα ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, η Γκλάντμπαχ γνώρισε και πάλι την ήττα, μετά τις δυο νίκες κόντρα σε Κολωνία (2-1 εντός) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-3 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μάρκο Ρόσε φιλοξένησε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, από την οποία και ηττήθηκε με 1-3. Ο Τουράμ σημείωσε το μοναδικό της τέρμα, στο 52ο λεπτό, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1. Σημειώθηκε Goal/Goal, στα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις