Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής στη Bundesliga, η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν (16:30) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 544+ αγορές!

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Γκλάντμπαχ, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στην Κολωνία (2-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μάρκο Ρόσε φιλοξενήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκούρτης, της οποίας και επικράτησε με 1-3. Οι Χάβερτς (28′, 33′), Βάισερ (61′) και Ντεμίρμπαϊ (78′) σημείωσαν τα τέρματα που της χάρισαν το “τρίποντο”. Σημειώθηκε Goal/Goal, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει εννέα νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων μετράει στο φετινό πρωτάθλημα η Λεβερκούζεν, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πέτερ Μπος φιλοξενήθηκε από τη Βέρντερ Βρέμης, της οποίας και επικράτησε με 1-4. Οι Πλεά (1′), Τουράμ (7′) και Μπενσεμπαΐνι (πεν. 73′) σημείωσαν τα τέρματα που της χάρισαν το “τρίποντο”. Σημειώθηκε Goal/Goal, στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop