bet365 logo

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στη Vysshaya Liga, η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ φιλοξενεί τη Μπελσίνα (20:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γιούρι Βέρνινταμπ φιλοξένησε τη Σλάβια Μοζίρ, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Προηγήθηκε με τον Λισάκοβιτς στο 30′, με τον Μπαλάνοβιτς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, τρία λεπτά πριν από το φινάλε. Σημειώθηκε No Goal, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα η Μπελσίνα, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Έντουαρντ Γκραμπόντοεφ φιλοξένησε τη Βίτεμπσκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Προηγήθηκε στο σκορ με το πέναλτι του Γκλέμπκο στο 63′, για να δεχθεί την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, στο 78ο λεπτό. Σημειώθηκε Goal/Goal, στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις