Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής στην 2. Bundesliga, η Νυρεμβέργη φιλοξενεί την Άουε (19:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Νυρεμβέργη, μετά και από εκείνη κόντρα στο Αννόβερο (0-3 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γιενς Κέλερ φιλοξενήθηκε από τη Σεντ Πάουλι, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε έξι λεπτά πριν το φινάλε, έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε 2-3 Goals, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νίκες για την Άουε, μετά και την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Ντιναμό Δρέσδης (2-1 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ντιρκ Σούστερ φιλοξένησε τη Σάντχαουσεν, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-1. Οι Ναζάροφ (πεν. 5′), Κρούγκερ (64′) και Κακουταλούα (69′) σημείωσαν τα τέρματα που της χάρισαν το “τρίποντο”. Σημειώθηκε Over 2.5, στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις