Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οι τρεις σημερινές συναντήσεις ρίχνουν την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας. Η Ιντερνασιονάλ δοκιμάζεται στην έδρα της Κοριτίμπα.

Γκρέμιο – Βιτόρια Μπαΐα (24/06, 01:15): Σαφές φαβορί στο συγκεκριμένο ματς η Γκρέμιο, που είναι πραγματικά αχτύπητη εντός έδρας (4/4 νίκες). Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), συνεχίζουν να αποτελούν “μνηστήρες” για την κορυφή. Η νεοφώτιστη Βιτόρια Μπαΐα έχει σημείωσει μόλις δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και ταυτόχρονα προέρχεται από ζευγάρι ηττών. Μπορεί η απόδοση του Άσσου να είναι χαμηλή, αλλά θεωρούμε ότι το σημείο είναι σχεδόν σίγουρο.

Προγνωστικό: 1 (1.47 @ Stoiximan)

Σάο Πάολο – Σπορτ Ρεσίφε (24/06, 03:00): Πρωταγωνιστής ο επιθετικός Καγιέρι στο ισόπαλο 2-2 της Σάο Πάολο με τη Φλαμένγκο, έδωσε δύο φορές προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του και… αποβλήθηκε στο 68′. Στο 2-2-0 το φετινό εντός έδρας σερί των γηπεδούχων. Η Σπορρ Ρεσίφε, από την πλευρά της, προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο επί της Φλουμινένσε (2-1), το παρθενικό στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Βλέπουμε νίκη της Σάο Πάολο με ανέπαφη εστία.

Προγνωστικό: 1 & NG (2.20 @ Goalbet)

Κοριτίμπα – Ιντερνασιονάλ (24/06, 03:30): Επέστρεψε στις ήττες η Κοριτίμπα το σαββατοκύριακο, φεύγοντας με το ατυχές 2-1 από την έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Παραμένει, βέβαια, αήττητη στα δύο τελευταία εντός (1-1-0), ενώ προέρχεται από πέντε διαδοχικά G/G και Over 2.5 Η Ιντερνασιονάλ, από την πλευρά της, γνώρισε στο “Ορλάντο Σκαρπέλι” την τρίτη φετινή ήττα της (6-0-3), ενώ έχει ηττηθεί στις δύο τελευταίες εξόδους της. Θέλει τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στο “ρετιρέ”, όμως εμείς θα πάμε με το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.20 @ Betshop)