Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας:Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται τα ξημερώματα η 10η αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Ξεχωρίζουν οι μάχες της Φλουμινένσε με τη Σάντος και της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κορίνθιανς.

Σαπεκοένσε – Ατλέτικο Παραναένσε (23/06, 01:30): Θετική η ψυχολογία στις δύο αντιπάλους, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από το νικηφόρο 1-2 επί της Βιτόρια Μπαΐα και τους φιλοξενούμενους από το εντός έδρας τρίποντο επί της Σάντος (1-0). Με ισοπαλίες έχουν συνδυαστεί τα τρία τελευταία εντός της Σαπεκοένσε, στο 1-0-3 το εκτός έδρας σερί της Ατλέτικο Παραναένσε. Πάντως, αμφότερες παρουσιάζουν έφεση στο σκοράρισμα κι έτσι επιλέγουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Stoiximan)

Πόντε Πρέτα – Κρουζέιρο (23/06, 01:30): Θύμα του… πληγωμένου εγωισμού της Ατλέτικο Μινέιρο έπεσε το σαββατοκύριακο η Πόντε Πρέτα, φεύγοντας ηττημένη από το ματς με το βαρύ 3-0. Θέλει σήμερα να διευρύνει το θετικό εντός έδρας σερί (3-1-0), απέναντι σε μία αντίπαλο που προβληματίζει με τις εμφανίσεις της. Τρεις ήττες μετρά η Κρουζέιρο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, δε σκόραρε καν στα τρία ατυχή ματς. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Goalbet)

Μποταφόγκο – Φιγκεϊρένσε (23/06, 03:00): Δεν κατάφερε η Μποταφόγκο να προβάλλει αντίσταση στην Κορίνθιανς, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-1 και παραμένοντας σε “κατάσταση συναγερμού” στον πίνακα. Βίοι αντίθετοι για τη Φιγκεϊρένσε, η οποία σημείωσε νίκη ουσίας και ψυχολογίας επί της Ιντερνασιονάλ με σκορ 3-2. Μόνο ήττες για τους φιλοξενούμενους στις τρεις τελευταίες εξόδους τους, ενώ αρέκονται ιδιαίτερα στο Under. Θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Betshop)

Σάντα Κρουζ – Φλαμένγκο (23/06, 03:00): Με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα, το δυναμικό μπάσιμο της Σάντα Κρουζ στο φετινό πρωτάθλημα αποδείχθηκε συγκυριακό. Η εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Παλμέιρας ήταν η τέταρτη στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος. Η Φλαμένγκο, από την πλευρά της, έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Σάο Πάολο και έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Προβλέπουμε ένα κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Φλουμινένσε – Σάντος (23/06, 03:45): Μακριά από τη φυσική της έδρα θα υποδεχθεί η Φλουμινένσε τη Σάντος, καθώς η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Καριασίκα. Το σαββατοκύριακο γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Σπορτ Ρεσίφε (2-1), μετρά μόνο μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1). Η Σάντος έβαλε… φρένο σε ένα σερί τριών κολλητών νικών με ανέπαφη εστία με την εκτός έδρας ήττα του σαββατοκύριακου από την Ατλέτικο Παραναένσε. Θα πάμε με την παράδοση, κοινώς… άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Interwetten)

Ατλέτικο Μινέιρο – Κορίνθιανς (23/06, 03:45): Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στο “Μπέλο Οριζόντε”. Η γηπεδούχος Ατλέτικο Μινέιρο ελπίζει ότι το εμφατικό 3-0 του σαββατοκύριακου επί της Πόντε Πρέτα θα αποδειχθεί η απαρχή της αγωνιστικής της ανάκαμψης. Η νίκη αυτή έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών ηττών και τεσσάρων ισοπαλιών. Η Κορίνθιανς, που πορεύεται πλέον με τον Κριστοβάο Μπόργκες στον πάγκο, επέστρεψε στα τρίποντα κόντρα στην Μποταφόγκο (3-1), αλλά έχει συνδυάσει με ήττες τις δύο τελευταίες εξόδους της. “Μυρίζει” ισοπαλία η αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Χ (3.35 @ Stoiximan)