Στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής στη Vysshaya Liga, η Νέμαν Γκρόντνο φιλοξενεί τη Μπελσίνα (15:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 546+ αγορές!

Αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε η Νέμαν Γκρόντνο, έχοντας προηγηθεί η νίκη επί της Βίτεμπσκ (2-0 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ιγκόρ Γκοβάλεβιτς φιλοξενήθηκε από την Σαχτιόρ, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το τελικό 0-0. Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Σημειώθηκε Under 2.5, στα επτά πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της.

Αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Μπελσίνα. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Έντουαρντ Γκραντομπόεφ φιλοξένησε τη Γκοροντέγια, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 0-1. Το τέρμα που δέχθηκε στο 66ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση. Τρίτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, καθώς προηγήθηκαν αυτές από Μινσκ (1-3 εντός) και Τορπέντο Μπελάζ (1-0 εκτός). Σημειώθηκε Under 2.5, στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop