Στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής στη Reserve League στη Λευκορωσία, η Νέμαν Γκρόντνο φιλοξενεί τη Μπελσίνα (15:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 317+ αγορές!

Αήττητη σε τρεις αναμετρήσεις η Νέμαν Γκρόντνο, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Σαχτιόρ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, μετά και το τελικό 1-1. Προηγήθηκαν οι δυο νίκες κόντρα σε Ίσλοχ (0-2 εκτός) και Βίτεμπσκ (4-0 εντός). Έφτασε έτσι τα έξι διαδοχικά ματς που αγνοεί την ήττα (5-1-0), σερί που ξεκίνησε από την περασμένη σεζόν.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση πανηγύρισε από τη δική της πλευρά, η Μπελσίνα. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα της Γκοροντέγια, της οποίας και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0. Προηγήθηκαν οι δυο ήττες κόντρα σε Μινσκ (1-3 εντός) και Τορπέντο Ζοντίνο (1-0 εκτός). Κάπως έτσι, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη στη διοργάνωση (0-1-4).

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop