Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής στην Primera Division της Νικαράγουα, η Τσιναντένγκα φιλοξενεί τη Γιουβέντους Μανάγκουα (00:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 170+ αγορές!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Τσιναντένγκα, όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ρέινα Εσπινόζα φιλοξενήθηκε από τη Βάλτερ Φερέτι, από την οποία και ηττήθηκε με το βαρύ 7-0. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Γιουβέντους Μανάγκουα, έχοντας προηγηθεί η νίκη επί της Βάλτερ Βερέτι (4-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Έκτορ Μεδίνα φιλοξενήθηκε από τη Χαλάπα, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0. Σημειώθηκε Over 4.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop