bet365 logo

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής στην Primera Division στη Νικαράγουα, η Βάλτερ Φερέτι φιλοξενεί τη Τσιναντέγκα (02:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Βάλτερ Φερέτι, έχοντας προηγηθεί εκείνες από Μανάγκουα (0-1 εντός) και Χαλάπα (2-0 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Χένρι Ουρμπίνα φιλοξενήθηκε από τη Γιουβέντους, από την οποία ηττήθηκε με το βαρύ 4-1. Ο Βιγιαλπάνδο στο 36′ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της, μειώνοντας προσωρινά σε 3-1. Σημειώθηκε No Goal και Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στα πέντε τελευταία εντός της, έχει απολογισμό δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Τσιναντέγκα, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ρέινα Εσπινόσα φιλοξένησε τη Μανάγκουα, από την οποία ηττήθηκε με 0-1. Το τέρμα που δέχθηκε στο 81ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Στα πέντε τελευταία εκτός της δεν πανηγύρισε νίκη, έχοντας απολογισμό πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις