Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής στη Ligue A, η Λες Λιέρες φιλοξενεί την Αθλέτικο Ολίμπικ (16:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 170+ αγορές!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Λες Λιέρες, όπου και μετράει κατά σειρά μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Ρουκίνζο, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 2-0. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της στη διοργάνωση, πανηγύρισε μόλις μια φορά τη νίκη, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Αθλέτικο Ολίμπικ, μετά τη βαριά ήττα από την Έιλ Νουάρ (1-5 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε τη ΒιτάλΟ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-0. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στα δώδεκα πιο πρόσφατα εκτός της στη διοργάνωση, μετρώντας ακόμη πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop