Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής στη Vysshaya Liga, η Τορπέντο Μπελάζ φιλοξενεί τη Μπελσίνα (17:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 545+ αγορές!

Νικηφόρα ξεκίνησε την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Τορπέντο Μπελάζ. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γιούρι Πούντους φιλοξενήθηκε από τη Σαχτιόρ, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Το τέρμα που σημείωσε ο Γκάμπριελ Ράμος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Ηττήθηκε στα δυο από τα τρία τελευταία εντός της, στη διοργάνωση, έχοντας και μια νίκη.

Αντιθέτως, η Μπελσίνα ηττήθηυκε κατά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, μετά από τέσσερα χρόνια. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ιντουάρντ Γκραντόμποεφ φιλοξένησε τη Μινσκ, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 1-3. Προηγήθηκε στο έβδομο λεπτό, με το τέρμα του Κόβελ, για να δεχθεί την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5 στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Παρέμεινε αήττητη στις 15 πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας χαρακτηριστικά δώδεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop